Om Ruben Kidde

Ruben Kidde (B), Folketingskandidat i Falkonerkredsen, samt gruppeformand for Radikale Venstre i Frederiksberg Kommunalbestyrelse

“Jeg er radikal fordi partiet er orienteret mod at skabe en lysere fremtid for Danmark, fremfor kun at ville bevare det bestående.

Jeg er i politik for at gøre store visioner til virkelighed – ikke mindst på det grønne område.

I privaten tilbringer mange dejlige stunder med min hustru og vores lille datter på halvandet. Og jeg får også set vennerne til en fodboldkamp eller fyraftensøl i ny og næ”.

 

Billeder af Ruben kan downloades her.

 

Du kan se mere om mig, privatliv og politik, i videoen her:

CV

Ruben Kidde (født 28.08.1986) er kommunalbestyrelsesmedlem for Radikale Venstre på Frederiksberg, hvor han opnåede valg i 2017 med 1.193 personlige stemmer. Han er gruppeformand og desuden medlem af By- og Miljøudvalget samt børneudvalget.

Ruben Kidde blevet den 20. marts 2018 indstillet af Radikale Venstre Frederiksberg, som deres folketigskandidat i Falkonerkredsen, en del af Københanvs Storkreds.

Ruben Kidde er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet. Han arbejder til daglig med iværksætteri og entreprenørskab som chefkonsulent og presseansvarlig for brancheorganisationen Danish Venture Capital and Private Equity Association.

Ruben Kidde arbejdede 2011-2015 som rådgiver for den radikale folketingsgruppe på Christiansborg, hvor han var en del af to folketingsvalkampe samt kommunal- og Europa-Parlamentsvalgene.

 

Download illustration