For mig handler politik om at overlade en grønnere, friere og stærkere verden til næste generation

Danmark som klimastat

Vi skal vise vejen for resten af verden med vedvarende energi og blive det første land i verden med en høj ensartet CO2-afgift. Det er forureneren der skal betale og ikke klimaet. Læs mere ved at klikke her.

Ordentlig udlændigepolitik

Vi har for mange gakkede regler, som betyder at udenlandske medarbejdere såvel som danske statsborgere, der er udenlandsk gift, tvinges ud af landet – lige fra den japanske køkkenchef til den danske stjerneforsker. Læs mere ved at klikke her.

Børn og skole

Vi skal sikre flere pædagoger til vores børn i dagtilbud. Og vi skal investere i at skabe verdens bedste folkeskole. Som formand for undervisningsudvalget på Frederiksberg har jeg erfaringer fra virkeligheden, som jeg vil tage med på Christiansborg. Læs mere ved at klikke her.

Uddannelse og forskning

Vi skal satse på uddannelser, forskning og innovative miljøer, som kan tiltrække internationale talenter. Uddannelse er vejen til frihed. Derfor vil jeg investere i stedet for spare. Læs mere ved at klikke her.

Retsstat og åbenhed

Vi skal sige fra overfor magtfuldkommenhed, stoppe symbollovgivning og skabe offentlighed om politiske beslutninger. Fordi vi holder mere af retsstaten end af magten.

Stærk økonomi

En stærk økonomi er forudsætningen for vores velfærd. Iværksættere og innovative virksomheder skal have plads til at vokse. Og vi skal igen have fokus på vores hovedstad som en vækstskaber for hele Danmark.

Grøn hovedstad

Vi skal investere i vores en grønnere og hovedstad, hvor der er plads til visionære projekter og uddannelse i stedet for at skære med provinspopulisme som undskyldning. Bispeengbuen på grænsen mellem København og Frederiksberg skal rives ned og Ladegårdsåen op til overfladen.